Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

UYGUR KARDEŞLER KIRDI GEÇTİ

UYGUR KARDEŞLER KIRDI GEÇTİ

Büyükşehir Belediyesi kültür etkinleri tam gaz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 2 ayrı gösteri Balıkesir Merkez ve Sındırgı´da yoğun ilgi gördü.
Uygur kardeşlerin sahneye koyduğu kabare formatındaki ?Yeşilçam Sahnede? adlı konser-komedi gösterisiyle ?Markopaşa? isimli oyunun ücretsiz olarak sergilendiği oyunlarla Balıkesirliler hafta sonunu sanat etkinlikleriyle geçirdi.
Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu´nun hazırladığı ?Yeşilçam Sahnede? adlı konser-komedi; 2 Şubat Cumartesi ve 3 Şubat Pazar günü saat: 20.00´de Balıkesirlilerle buluştu.
Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonu´nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Özel tasarlanmış video art gösterimiyle zenginleştirilen konserde, sevilen sanatçılar Süheyl ve Behzat Uygur´a; Uğur Babürhan, Semiramis Talita ve Ömer Yılmaz eşlik etti. Müzik direktörlüğünü Serpil Günseli´nin üstlendiği konser, Yeşilçam emektarlarından bir çoğunun isimlerinin müzik eşliğinde seslendirilmesiyle başladı. Program, yıllardır özlenen kabare formatıyla Balıkesirlileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.
En sevilen Yeşilçam şarkılarından oluşan repertuvarlarındaki şarkıları, seyircilerin de eşlik etmesiyle birlikte seslendiren sanatçılar, performanslarıyla göz doldurdu. Müzik-komedi ve interaktif bölümlerin yer aldığı konser, seyircilerin sahneye davet edilerek şova katılmasıyla daha da eğlenceli bir hal alırken, eski Türk filmlerindeki bazı sahneleri seyircilerle birlikte canlandıran ekip, izleyenleri kahkahaya boğdu. Zaman zaman sahneden inerek seyircilerin yanına giden Uygur kardeşler, seyircilerle sohbet etti.
Behzat Uygur ?Bir zamanlar; Hülya Avşar ve Gülben Ergen sahneye bornoz giyerek çıkıyorlardı, bizim ne eksiğimiz var? diyerek ekip arkadaşlarıyla birlikte programı bornozla şarkı söyleyerek kapadı. Seyirciden güzel bir reaksiyon alan program, ayakta alkışlandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: UYGUR KARDEŞLER KIRDI GEÇTİ
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false