Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Uyuşturucu tacirlerine amansız takip

Uyuşturucu tacirlerine amansız takip

Balıkesir jandarması, uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor.

Balıkesir jandarması, uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik başlatılan istihbaratın ardından Adlî makamlardan alınan arama kararına istinaden bir dizi operasyon gerçekleştirdi.
Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda; Altıeylül İlçesi Balıklı Mahallesi´nde C.Ç isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 13 adet sentetik uyuşturucu hap, Ayvalık İlçesi Altınova Mahallesi´nde B.A. ve T.A. isimli şahların ev ve eklentilerinde yapılan aramada 10 gram Bonzai, Ayvalık İlçesi Küçükköy Mahallesi´nde A.Ö isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar, E.A. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 6 gram esrar, Ayvalık İlçesi Altınova Mahallesi´nde B.B. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram esrar, Edremit İlçesi Çamlıbel Mahallesi´nde 10 ? ?. plakalı araç içerisinde ve araç sürücüsü H.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 11.7 gram esrar, Edremit İlçesi Çamlıbel Mahallesi´nde 34 ? ?. plakalı araç içerisinde ve araç sürücüsü ?? H.V. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 10 gram esrar, Edremit İlçesi Altınoluk Mahallesi´nde 10 ? ?. plakalı araç içerisinde ve araç sürücüsü F.K. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram shunk ele geçirildi.
Bu olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan C.Ç., B.A., T.A., A.Ö., E.A., B.B., H.Ö. ve H.V. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılırken, ifadelerinin alınmasını takiben mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı