Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Uyuşturucu madde satan iki kişi tutuklandı

Uyuşturucu madde satan iki kişi tutuklandı

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla, durumlarından şüphelenilen R.M. ve M.Ö. isimli şahısların üzerinden, JAMAİCAN GOLD SUPREME 3 GR VIP ibareli 10 adet bonzai tabir

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla, durumlarından şüphelenilen R.M. ve M.Ö. isimli şahısların üzerinden, JAMAİCAN GOLD SUPREME 3 GR VIP ibareli 10 adet bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ile sigara paketi içerisinde üzerinde "B" harfi bulunan 53 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.     
Polisin yaptığı detaylı çalışmada, M.Ö. isimli şahsa ait olan araçta yapılan aramada 7 adet Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde, 1 adet " B " harfi bulunan sentetik uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.
R.M. ve M.Ö ile birlikte B.K. isimli şahıs da gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilirken, R.M. ve M.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.
Polisten yapılan açıklamada; 17 adet JAMAİCAN GOLD SUPREME 3 GR VIP ibareleri yazılı Bonzai tabir edilen uyuşturucu, 54 adet  "B" harfi bulunan sentetik uyuşturucu hap ile bir miktar esrar ele geçtiği açıklandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli