Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Ersin Yazıcı Ayvalık ziyaretinde esnafla buluştu

Vali Ersin Yazıcı Ayvalık ziyaretinde esnafla buluştu

?Devlet, insan için insana hizmet için vardır?

Balıkesir´de göreve başladığı günden bu yana sürekli halkla iç içe olmaya özen gösteren Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ziyaret ettiği Ayvalık ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Ersin Yazıcı´ya Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer eşlik etti.
Esnafa bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Yazıcı, esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Esnaf ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yazıcı, Balıkesir´i daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerilerinin, kendileri için değerli olduğunu söyledi.
Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımıza hizmet için göreve geldik. Onların mutlu ve huzurlu olması için çalışacağız. Daima vatandaşlarımızın yanında olacağız." dedi.
Vatandaşlardan bazılarının da sorun ve taleplerini dinleyen ve çözümü konusunda gereğini yapacağını belirten Vali Yazıcı, çocuklar ve gençlerle de yakından ilgilenerek sohbet etti.
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, "Halkımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek amacıyla sık sık bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.
Vatandaşın görüş ve önerilerinin kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Devlet millet el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek ve düşüncelerini değerlendirmek bizim görevimizdir." diye konuştu.
Vali ile bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Valimizin duyarlılığından ve halkla iç içe olmasından son derece memnunuz. Devletimizin yanımızda olması bizlere moral veriyor." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli