Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir adının başarılarla anılacağını açıkladı

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir adının başarılarla anılacağını açıkladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi, ilimize ve ülkemize uluslararası alanda birçok dereceler kazandıran başarılı öğrenciler ile yemekte bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi, ilimize ve ülkemize uluslararası alanda birçok dereceler kazandıran başarılı öğrenciler ile yemekte bir araya geldi.
Sporcuların gittikleri her yerde sadece kendilerini değil milleti temsil ettiklerini söyleyen Vali Yazıcı, Valilik olarak bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Gençliğin, bir ülkenin geleceğe dönük en önemli sermayesi ve teminatı olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Bu gençlik bizim, sizler bizimsiniz. Balıkesir´in başarısı hepimizi mutlu ediyor. Bu tür başarıların artarak devam etmesini ümit ediyorum. Bundan sonra da yapılacak olan uluslararası şampiyonalara katılacak olan sporculara elimizden gelen desteği göstereceğiz." dedi.
Sporun insanlar için hem beden hem de ruh sağlığı açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Uluslararası yarışmalarda, şampiyonalarda derece elde ederek, bayrağımızı göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı okutturmak hepimizin göğsünü kabartan bir gururdur. Bu gururu tüm ülkemize yaşatan bu kıymetli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Onları yetiştiren antrenörlerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." ifadesinde bulundu.
Balıkesir Valiliği olarak öğrencilere her türlü desteği vereceklerini ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Balıkesir´de hem sportif anlamda, hem kültürel anlamda, hem de eğitim anlamında her türlü imkânımız var. Bu imkânları öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz iyi değerlendirdiği takdirde başarının gelmemesi mümkün değil." diye konuştu.
Sizler başarmaya devam ettikçe Balıkesir´in adı başarılarla anılmaya devam edecektir diye konuşmasını sürdüren Vali Yazıcı, "Aslında ülkemiz adına bu iftiharı yaşatacak çok sporcumuz var. Biz özellikle hem mevcut sporcularımızı hem de yeni sporcularımızı destekleyecek sporların tabana yayılmasını istiyoruz. Bunun için de büyük uğraş veriyoruz. Çalışıp azmettikten sonra olimpiyatlara kadar yükseleceğiz. Maddi ve manevi olarak sizlerin yanınızdayız. Yarışmalarda, müsabakalarda duyduğunuz heyecanı, mutluluğu bütün vatandaşlarımız sizlerle birlikte yaşıyor. Sizlerin başarısı milletimize moral veriyor. Daha çok gayret göstereceğiz. Sizler azmedince, isteyince nelerin başarılabileceğini tüm sağlıklı olan, engelli olan herkese de göstermiş oldunuz, ispat etmiş oldunuz. İnşallah bundan sonra çok daha büyük başarılara ulaşacaksınız." diye konuştu.
Öğrencilere kitap okumanın öneminden bahseden Vali Yazıcı öğrencilerle çay içerek bir süre sohbet etti. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli