Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir´e veda etti

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir´e veda etti

Antalya Valiliği´ne atanan Vali Ersin Yazıcı, bir veda mesajı yayımladı.

Antalya Valiliği´ne atanan Vali Ersin Yazıcı, bir veda mesajı yayımladı.
Vali Yazıcı mesajında "Balıkesir´de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle, tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum." dedi.
2016 yılının Haziran ayında Balıkesir´e geldiğini hatırlatan Vali Ersin Yazıcı, "14 Haziran 2016 günü büyük bir heyecan ve mutlulukla başladığım Balıkesir Valiliği görevimden, 9 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Antalya Valiliği´ne atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Bütün içtenliğim ve samimiyetimle belirtmeliyim ki, 4 yıldır görev yaptığım Balıkesir ili, gerek eşsiz doğası, tabiat güzellikleri, tarihi ve kültürel yapısı, sanata, kültüre, eğitime, spora değer veren, çağdaş, modern, çalışkan, hoşgörülü, sevecen, sıcakkanlı, samimi insanlarıyla hafızamdan hiçbir zaman silinmeyecektir. Balıkesir´de görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Günümün 24 saatini hemşerilerimizle beraber geçirdik. Onların dertleriyle hemhal olarak bu şehrin vizyonunu geliştirmeye gayret ettim. Balıkesir´i ve Balıkesirlileri hiçbir zaman unutmayacağım. Şehrimizin gelişmesi ve insanımızın refahı için çalıştık. Birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ne kadar başarılı olduğumuzu halkımızın takdirine bırakıyorum. Balıkesir Valisi olarak büyük bir onurla görev yaptığım süre içerisinde hakkıyla hizmet verme gayreti içerisinde olabilmenin mutluluğu ile buradan ayrılacağım." dedi.
Tüm Balıkesirlilerle iyi bir iletişim içinde olmaya hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Vali Yazıcı, "Bu süreçte şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınları ile öksüz ve yetimlere sürekli ilgi gösterilmiş ve destek sağlanmaya çalışılmıştır." dedi.
Halka hizmet etmenin devlet teşkilatının, görevlilerin, temsil edenlerin ana görevi olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Bundan sonraki görevlerimizde insanlıkla ilgili ne yapılması gerekiyorsa bize ihtiyaç duyulduğunda sonuna kadar hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Burada sadece görev icra etmedim, çok önemli dostluklar kurdum. Nerede Balıkesir ismi geçerse bu şehrin tanıtımı ve gelişmesi için enerjimi harcayacağımın sözünü veriyorum. Balıkesir´de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli