Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Ersin Yazıcı, önceliğimiz ?Vatandaşın Memnuniyeti?

Vali Ersin Yazıcı, önceliğimiz ?Vatandaşın Memnuniyeti?

Balıkesir İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

Balıkesir İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.
Balıkesir´de 2017 yılının ilk idare şube başkanları toplantısı Vali Ersin Yazıcı´nın katılımı ile GMKA toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Vali Ersin Yazıcı, İl İdare Şube Başkanları Toplantısında, kamuda çalışan ve kamu görevi yürüten tüm çalışanların üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmakla mükellef olduğunu söyledi.
Bütün kurumlardan vatandaşlarla ilişkilere önem vermesini isteyen Vali Yazıcı, "Vatandaş memnuniyetini esas alan bir yaklaşım, bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Güler yüzlü bir yaklaşım vatandaşlarımıza sergileyeceğiz. Ülkenin tüm kurumları güler yüzlü olmalı. Şehrimizde hep beraber yolumuza devam edelim. 2017 yılında ben farklı olarak ne yapabilirim sorusunu kendinize sorun. Bir önceki yıldan farklı işiniz olsun. Ürettiğiniz hizmete göre bu değişebilir. Bazen sadece hizmet kalitesini arttırmak adına olabilir ürettiğiniz hizmetin sayısını artırmak olarak, hızını artırmak olabilir. Yapılan işe göre bu değişir. Ama mutlaka farklı bir şeyler olsun." dedi.
2016 yılında güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya da devam ettiğini söyleyen Vali Yazıcı, ?Bunları büyüterek artırarak yapmak mecburiyetindeyiz. Ülkede adeta bir seferberlik var. Böyle olmak zorunda. Çünkü bir gerçeği bir kez daha gördük. Adeta terör örgütleri yarışa girdi. Bu millet karşısında terör örgütlerinin başaracağı hiçbir şey yok. Benim yapacağım işten ne olur demeyin. Her iş önemli biz yaptığımız işte bir önceki yıldan farkımız olsun. Üst yöneticiler olarak bunun gayreti içinde olunuz. Siz harekete geçmezseniz arkanızdaki kimse harekete geçmez. Buradaki herkes vatanı için canını feda edecek kadar seviyor. Bunun bilincindeyiz. Bunu çalışarak göstereceğiz. Ülkeye olan sevgimizi işimizi mükemmel yaparak, çok çalışarak yapacağız. Bundan halkı mahrum etmeyin. Bundan çalışma arkadaşlarınızı buna göre motive edin vizyon verin. Takip edin insanlarımızın her alandaki refah seviyesini mutluluğunu yükselttikçe ülkesine ve devletine olan güveni de artacaktır. Bunu sözlerle değil işlem ve eylemlerimizle yapmamız göstermemiz gerekiyor. Toplum bizim önderliğimizde kurumların önderliğinde yoluna hızlıca devam etmeli." dedi.
Vali Yazıcı, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.
2017 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı soru ve görüşlerin alınmasının ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli