Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Ersin Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu

Vali Ersin Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu

Balıkesir Valiliği himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´nün verdiği iftarda, şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

İftar yemeğine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, il protokolü ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.
Vali Ersin Yazıcı ve diğer protokol üyeleri şehit ve gazi aileleriyle aynı masalarda iftarlarını açarak onlarla sıcak sohbetlerde bulundu.
Her masada bir protokol üyesi ve eşinin bulunduğu iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, şehit aileleri ve gaziler il protokol üyelerine taleplerini iletme fırsatı buldu. Vali Yazıcı, şehit yakını, gaziler ve gazi yakınlarının Ramazanlarını kutlayıp, onlarla sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Ramazan Topcan tarafından dua edilerek şehit düşenlerin ruhlarına bağışlandı.
Vali Yazıcı, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada "Böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayınız mübarek olsun." açıklamasında bulundu.
Şehit aileleri ve gaziler de, kendilerini unutmayıp acılarını paylaştığı için ve güzel bir Ramazan akşamında sıcak bir ortamda iftar yemeği vererek şehit ve gazi ailelerinin bir araya gelmesini sağlayan Vali Yazıcı´ya teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false