Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Ersin Yazıcı´dan Anneler Günü mesajı

Vali Ersin Yazıcı´dan Anneler Günü mesajı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Anneler Günü" nedeniyle mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Anneler Günü" nedeniyle mesaj yayımladı.
Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Ersin Yazıcı, kalplerde yaşatılan tüm annelerin; evlat sevgisini hiçbir sevgiye değişmeyen kutsal varlıklar olduğunu söyledi.
Annelerin dünyanın en yüce görevini yerine getirdiğini ifade eden Vali Yazıcı, ?Unutmayınız ki; karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir. Anne sevgisi, insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve anlamlı duygulardan biridir. Annelerimiz hem inancımıza hem de kültürümüze göre baş tacımızdır.? dedi.
Anneliğin hassas güzelliğe sahip olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Millî ve dini aidiyetimiz Türk Analarının daha kundaktayken kulağımıza fısıldadıklarıyla şekillendi. Onların anlattıkları, telkinleriyle bu topraklarda başımız dik yaşamak için varoluş ve özgürlük mücadelemizi verdik. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)´in ´Cennet Annelerin ayaklarının altındadır´ hadisini rehber edinmiş insanlar olarak, Annelerin sadece özel bir günde değil, her gün insanlığın baş tacı olduğunu hatırlamak ve bunu onlara hissettirmek, biz evlatları için öncelikli görev olmalıdır. Bu aziz topraklar ve milletimiz için ölümsüzlüğe uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emanetleri olan şehit annelerine millet olarak minnet ve şükran duygularımızı sunuyorum. Mutlu günlerinde yavrularını kucaklayamayan yüreği yaralı bütün şehit annelerine ve yakınlarına sahip çıkmak, acılarını paylaşmak bu özel günde daha da anlamlı olacaktır.? dedi.
Annelerin sevginin, fedakârlığın ve bağlılığın sembolü olduğunu vurgulayan Yazıcı, "En değerli varlıklarını vatan, bayrak ve millet uğruna cepheye gönderen şehitlerimizin annelerine sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyor, yaşamımız boyunca vazgeçemediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü´nü en içten duygularımla kutlarım. " şeklinde ifade etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli