Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Şıldak, basınla buluştu

Vali Şıldak, basınla buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir´deki basın yayın organlarının sahip, çalışan ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir´deki basın yayın organlarının sahip, çalışan ve temsilcileriyle bir araya geldi.
Balıkesir´deki üç haftalık çalışmalarını değerlendiren Vali Şıldak, gazetecilerin sorularını cevapladı.
Konuşmasına, Balıkesir´de üç haftadır görev yaptığını hatırlatarak başlayan Vali Şıldak, karşılıklı güven ve hoşgörü anlayışı içerisinde çalışmalarına devam etmek istediğini söyledi.
Balıkesir´in genel durumu ve hizmet işleyişi konusunda yapılan çalışmaların basın tarafından kamuoyuna duyurulmasını önemsediğini belirten Vali Şıldak "Karşılıklı güven ve hoşgörü anlayışı, dayanışma, işbirliği ruhu benim çok atıf yaptığım kelimeler. Bu kelimelerin laf olsun diye söylenmediğini, altının dolu olduğunu ve benim için önemli olduğunu belirtmek istiyorum. İlimizde inşallah hep birlikte güzel çalışmaların gerçekleşmesinde benim de verimli katkı sunabilmem noktasında sizlerden alacağım desteğin önemli olduğunu, basının bizim adımıza aslında bazı hizmetleri de, bazı görevleri de yerine getirdiğini, adeta birlikte çalıştığımızı belirtmek istiyorum, o gözle görüyorum. Çünkü sesimizin, vereceğimiz mesajlarımızın doğru yansıtılması, doğru bir mecrada bunların dillendirilmesi, karşılık bulması, halkımıza yansıtılması sizler vasıtasıyla olmaktadır. Bu nedenle yaptığınız işi önemsiyorum, değerli buluyorum. Şimdiden çalışmalarımızın birlikte başarılı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Balıkesir Öğretmenevi´nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Şıldak, Balıkesir basınının merak ettiği eğitimden kültüre, turizmden sağlığa birçok konuda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Şıldak basınla buluştu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli