Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Vali Şıldak, bayram nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Vali Şıldak, bayram nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Kurban Bayramı´nın birinci gününde, bayramın birlik beraberlik ruhuna anlam katan ziyaretler gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Kurban Bayramı´nın birinci gününde, bayramın birlik beraberlik ruhuna anlam katan ziyaretler gerçekleştirdi.
Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte ziyaretlerine Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile başladı. Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı, onların hayır dualarını aldı.
Bayramların buruk geçtiği yerlerden biri olan huzurevinde misafirlerinin yollarını gözleyen huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak´a teşekkür ettiler.
Bayram ziyaretlerine Balıkesir Çocuk Evleri ile devam eden Şıldak, burada kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların bayram sevincine ortak olan Şıldak, onlarla sohbet ederek, hediyeler verdi. Çocuklar Vali amcalarının ziyaretinden mutlu olduklarını dile getirip teşekkür ettiler.
Vali Şıldak, daha sonra Balıkesir Şehitliği´ni ziyaret etti. Burada şehit aileleri ile bir araya geldi ve kabirleri başında dualarla anılan şehitlerin aileleriyle bayramlaştı.
Vali Şıldak, programının devamında Pamukçu Yol Kontrol Noktası ve Değirmen Boğazı Yol Kontrol Noktalarında halkın huzuru, güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Vali Şıldak, Kurban Bayramı´nın birinci günündeki son programında 112 Acil Çağrı Merkezi´ni ziyaret etti. Vatandaşın huzuru ve sağlığı için kesintisiz çalışan personelin bayramını kutladı, özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Her kesimden vatandaşla sık sık bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, Kurban Bayramı dolayısıyla Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde bulunan taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafı, bayramlarını kutlayan Vali Şıldak´ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak, Şehit Er Eyüp Karataş´ın Havran İlçesinde bulunan ailesini ziyaret etti. Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, gerçekleştirilen ziyarette ailenin bayramını kutladı. Şehidin ailesi bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Şıldak ailesine teşekkür etti.
Havran İlçesindeki ziyaretlerine engelli Kübra Şenyüz ve ailesiyle devam eden Vali Şıldak, engelli vatandaşların her ihtiyacını karşılama noktasında devletin her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.
Burhaniye İlçesinde ikamet eden engelli Hasan Ödel ve ailesini bayramda yalnız bırakmayan Vali Şıldak, aile ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Şıldak, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra, yine Burhaniye İlçesinde bulunan Şehit Jan.Uzm.Çvş. Nuri Çamuşoğlu´nun anne ve babasını ziyaret etti. Şehidin anne ve babasının bayramını kutlayan Şıldak, özellikle bu anlamlı günlerde yalnız olmadıklarını bilmelerini istedi.
Daha sonra Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak tarafından ziyaret edilen Edremit İlçesinde ikamet eden Şehit Sağlık Memuru Esma Başkurt´un ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret vesilesi ile salgın döneminde cansiperane çalışan sağlık çalışanlarının bayramını bir kez daha kutladı.
Haber Merkezi

/resimler/2021-7/24/0517171540609.jpg



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı