Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, Burhaniye ve Gömeç´te

Vali Şıldak, Burhaniye ve Gömeç´te

İlçeleri tanımak ve çalışmaları yerinde incelemek için ziyaretlerine devam eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak bugünkü programına Burhaniye İlçesiyle başladı.

İlçeleri tanımak ve çalışmaları yerinde incelemek için ziyaretlerine devam eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak bugünkü programına Burhaniye İlçesiyle başladı.
Beraberinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ile birlikte programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Şıldak´ı burada Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Alim Burak Çelik ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Kuzey Ege Grup Komutanı Bnb. Sadun Özdemir karşıladı.
Kaymakamlık ziyaretinde büroları tek tek gezerek personel ile tanışan Vali Şıldak, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Kaymakam İlyas Memiş´ten brifing alan Vali Şıldak, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe yöneticileri ile toplantı yaptı.
Burhaniye İlçesi programına güvenlik birimleriyle devam eden Vali Şıldak, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı´nı ziyaret ederek, ilçenin genel asayiş durumuyla ilgili bilgi aldı. İlçe esnafının da yoğun ilgi gösterdiği Vali Şıldak, pandemi tedbirlerine dikkat çekerek, kendilerine hayırlı kazançlar diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.
Yoğun Burhaniye programının ardından Gömeç İlçesinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, programına Gömeç Kaymakamlığı ziyareti ile başladı. Burada kendisini Kaymakam Akgün Corav, Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, İlçe Emniyet Amiri Murat Görgülü, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm.Engin Demir karşıladı.
Kaymakam Corav´dan aldığı brifingin ardından İlçe Yöneticileri ile toplantı gerçekleştiren Vali, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personele çalışmalarında başarılar diledi. Esnafı da ziyaret eden Vali Şıldak, korona virüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarılar yaparak, vatandaşlarla sohbet etti.
Ardından görevine yeni başlayan Kaymakam Turgay Ünsal´ı ziyaret etmek üzere Edremit´e geçen Vali Şıldak, kendisine görevinde başarılar diledi. Burada basın mensuplarına açıklamalarla bulunarak salgınla mücadelede çok daha duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekti, sahil bölgelerinde tedbirlere uyulmasıyla ilgili hassasiyetini dile getirdi. Programın devamında Kocaseyit Havalimanı´nda incelemede bulunarak burada yürütülen hizmetler, güvenlik ve pandemi tedbirleri ile ilgili bilgi aldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Şıldak Burhaniye Gömeç
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli