Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Vali Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özel ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan, müdürlük birimlerini tek tek gezerek personelle tanıştı.
Müdürlüğün bünyesinde bulunan laboratuarı, denetiminde, inşaatlarda kullanılacak beton bloklar üzerinde yapılan testleri de inceleyen Vali Şıldak, İl Müdürü Özel´den kurumun faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bir brifing aldı.
Yapımı devam eden ve yapım aşamasında olan projelerle ilgili bilgiler alan Vali Şıldak "Ülkemizde genel anlamda can alıcı gündem başlıkları müdürlüğünüzün çalışma konuları arasındadır. Balıkesir´de geniş alanda doğal güzellikler barındıran bir İl olduğundan, benim de yoğun olarak çalıştığım kurumların başında gelecek. Bizler de hassasiyetle çalışarak projeler üreterek hareketlenme olmasını sağlayacağız. Ayrıca İlimiz tarım ve hayvancılık konusunda önde geliyor olsa da sanayileşmede de kendini geliştiren bir noktada olduğundan, çevre sorunları da önde gelir durumdadır. Fay hatlarının yoğun olduğu bir bölge olduğumuz bilindiğinden imar ve denetim hususlarında da toplantı ve değerlendirmelerimizle koordinasyon içerisinde çalışacağız, projelerle kalıcı hizmetler yapacağız. " diyerek çalışmalar için İl Müdürü Özel ve tüm personele teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli