Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, Edremit ve Havran´da?

Vali Şıldak, Edremit ve Havran´da?

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ilçeleri tanımak, çalışmaları yerinde incelemek için bugün de Edremit ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ilçeleri tanımak, çalışmaları yerinde incelemek için bugün de Edremit ve Havran ilçelerini ziyaret etti.
İlçelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Vali Şıldak´a ilçe ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı Jnd. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu eşlik etti.
İlk olarak Edremit Kaymakamlığı´nı ziyaret eden Vali Şıldak, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit 19. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Osman Aytaç ve Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından karşılandı.
Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Şıldak, ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri hakkında Kaymakam Sırmalı´dan bilgi aldı.
Edremit Kaymakamlığı ziyareti sırasında Vali Hasan Şıldak, Hayırseverler Mehmet Ertaş, Agah Ferhatoğlu ve Mehmet Çifçi tarafından yaptırılacak 3 okulun protokol imza törenine katıldı.
Vali Şıldak, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri sonrasında Edremit Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda İlçe Kurum Yöneticileri ile bir araya gelerek bir tanışma ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
Kurumların işleyişi, çalışma prensipleri ve beklentilerin konuşulduğu toplantıda Vali Şıldak, tüm kamu kurumu yöneticilerinden gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.
Vali Şıldak, Edremit 19. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Osman Aytaç´a da iade-i ziyarette bulundu. Edremit 19. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğg. Osman Aytaç tarafından karşılanan Vali Şıldak, şeref defterini imzalayarak makamda bir süre görüşme yaptı.
Vali Şıldak, Havran´da
Vali Hasan Şıldak, Edremit İlçe ziyaretinin ardından Havran İlçesine hareket etti.
İlçe Kaymakamı Şeref Aydın ve Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından karşılanan Vali Şıldak, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Aydın´dan brifing aldı.
Kamu hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde sunulması noktasındaki beklentilerini aktaran Vali Şıldak, Kaymakamlık ziyareti sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı.
Vali Şıldak, ilçe ziyaretinde son olarak İlçe Kurum Yöneticileri ile bir tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Şıldak Edremit Havran
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı