Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Şıldak, Engelliler Günü´nü kutladı

Vali Şıldak, Engelliler Günü´nü kutladı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle İlimizde faaliyet gösteren Özel Bakım Merkezlerinin temsilcileri ve engelli vatandaşlarla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hiz

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle İlimizde faaliyet gösteren Özel Bakım Merkezlerinin temsilcileri ve engelli vatandaşlarla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Çakar, Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Zeki Uslu, Türkiye Beyazay Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Ali Aysu da katıldı.
Pandemi koşulları nedeniyle video konferans yöntemiyle kendilerinin bu anlamlı günlerinde yanında olduğunu söyleyen Vali Şıldak ayrıca sosyal medya hesaplarından yayınlanan video ile de engelliler gününü kutlayarak; ?Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, bütün engelli vatandaşlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Engellilik toplumda yaşayan fertler olarak hepimizin yaşayabileceği, kendimizin ve yakınlarımızın başına gelecek çok olağan bir durum. Engelli vatandaşlarımız bizim baş tacımız. Devletimiz ve hükümetimiz engellilere yönelik her türlü tedbiri almada yüksek hassasiyet gösteriyor. Engellilik herkesin yaşayabileceği, hiçbir eleştiriye maruz kalınmaması gereken, duyarlılığın çok yüksek olduğunun bilinmesi gereken bir alan. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesile ile bir kez daha ifade etmek istiyorum. İlimizde de engelli vatandaşlarımıza yönelik faaliyetleri yakından takip ediyor, 3 Aralık Engelliler Günü´nü kutluyor, sizleri yürekten kucaklıyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli