Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Vali Şıldak, Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti.
İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu eşliğinde minik sporcuların karşıladığı Vali Hasan Şıldak, kurum personelleri ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Gençlik, yurt ve spor hizmetleri konularında yürütülen faaliyetler ile yatırımlar hakkında kurum çalışmaları ile ilgili İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu Vali Şıldak´a brifing verdi.
Brifingin ardından konuşan Vali Şıldak, gençliğin ve sporun önemine dikkat çekti.
Vali Şıldak, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Spor; çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, ahlaklı ve disiplinli bireyler olarak yetiştirilmesinde büyük bir öneme sahip. Gençlerin spora katılımlarının sosyal gelişimlerine olumlu etkilerinin yanında, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarına ve enerjilerini doğru kullanmalarına imkan sunar. Bu nedenle gençlerimize ne kadar uzanabilirsek, geleceğimiz olan gençlerimiz o kadar devletine, milletine sadık, sistemli, disiplinli bireyler olarak yetişeceklerdir. Şuurlu, gururlu, milli sorumluluğunun farkında, özgüvenli ve öz disiplinli şekilde değerlerini koruyabilen gençlerimizle geleceğimizi inşaa edeceğiz. İnşallah hep birlikte hizmetlerimizde birlik ve beraberlik içerisinde çıtayı yükselteceğiz.? dedi.
Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek yapılan toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı