Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, herkesin daha dikkatli olmasını istedi

Vali Şıldak, herkesin daha dikkatli olmasını istedi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, herkesin daha dikkatli ve daha sorumlu olmasını istedi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, herkesin daha dikkatli ve daha sorumlu olmasını istedi.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Covit-19 salgını ile ilgili paylaşımlarını her gün yineliyor.
Salgınla mücadelede en büyük silahın maske, mesafe ve temizlik olduğunu sık sık vurgulayan Vali Şıldak ?Bizim bu riski azaltmamız, sıkıntıları ortadan kaldırmamız için hep beraber kurallara riayet etmemiz gerekiyor. Daha dikkatli daha sorumlu olmalıyız.? dedi. 

Vali Şıldak, Balıkesir´de korona virüsü durdurmak için her bir vatandaşın desteğine çok daha fazla ihtiyaç olduğunun altını çizerek, vatandaşlarımızın duyarlılığı olmadan sorumluluk ve dikkat edilmediği sürece virüsün durdurulamayacağı anlamına geliyor ifadelerini kullandı.
Sosyal medya hesaplarından yaptığı uyarı ve telkinleri sıklaştıran Vali Şıldak, günün ilk paylaşımında kamuoyuna şu bilgileri aktardı: ?Değerli Vatandaşlarımız; Bugün alacağımız her tedbir, göstereceğimiz sabır ve duyarlılık yarın daha üzücü sonuçların oluşmasını önleyecektir. İlimizde salgın hastalığın yükselişi devam ediyor. Hastaneye yatış ve yoğun bakım ihtiyacı artıyor. Kendimizi, ailemizi, çevremizdeki bütün insanları düşünerek günlük hayatımızı yeniden planlayalım. Zorunlu durumlar dışında dışarıda bulunmayalım. Bütün ziyaretlere son verelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarıyla sağlığımızı kontrol altında tutalım. Bu dikkati göstermezsek, her birimiz sorumluluk üstlenmezsek Balıkesir´de daha ileri tedbirlere ihtiyacımız olabilir.?
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı