Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Şıldak Kızılay´a kan bağışında bulundu

Vali Şıldak Kızılay´a kan bağışında bulundu

Kızılay´ın devamlı bağışçısı olduğu öğrenilen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Merkezdeki Kızılay Kan Alma Biriminde kan bağışında bulunarak kan vermenin önemini ve pandemi sürecinde sağlık açısından bir sorun teşkil etmediğini fiili olarak kanıtl

Kızılay´ın devamlı bağışçısı olduğu öğrenilen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Merkezdeki Kızılay Kan Alma Biriminde kan bağışında bulunarak kan vermenin önemini ve pandemi sürecinde sağlık açısından bir sorun teşkil etmediğini fiili olarak kanıtladı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kan bağışı yaptığı dakikalarda Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Av. Şükrü Güneş de aynı anda kan bağışında bulunarak eşlik etti.
Vali Şıldak´ın pandemi sürecinde kan bağışında bulunmasını değerlendiren Kızılay Balıkesir Şubesi temsilcileri ?Her 4 saniyede 1 Ünite kana ihtiyac? duyulan ülkemizde her gün yaklaşık 9 bin insanın kaderini, kan bağışında bulunan insanlar belirliyor. Yürüttüğümüz diğer insani yardım çalışmalarının yanı sıra ülkemizin kan ihtiyacının tamamını gönüllülerden karşılamak üzere çalışan tek kurumuz. Balıkesirlileri bu iyilik hareketinin bir parçası olmaya davet ediyor. Zaten var olan bağışçılara da, Valimiz başta olmak üzere teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli