Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Şıldak Marmara İlçesi´ni ziyaret etti

Vali Şıldak Marmara İlçesi´ni ziyaret etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Marmara Adası ile sürdürdü.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Marmara Adası ile sürdürdü.
Marmara Adası´na adeta çıkartma yapan Vali Hasan Şıldak, ada iskelesinde Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel ve Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tarafından karşılandı.
Vali Şıldak, ilk ziyaretini Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel´i makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi.
Kaymakam Yüksel ile bir süre görüşen Şıldak, daha sonra Belediye binasına geçerek Başkan Süleyman Aksoy ile bir süre görüştü. Başkan Aksoy´dan ilçenin sorunları ile ilgili bilgi alan Şıldak, Belediye Nikan Salonu´nda ilçe kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya geldi.
Başkan Aksoy, Vali Hasan Şıldak´a Marmara Adası´na ait yöresel zenginlikleri anlatan bir tablo hediye etti.
Marmara´da hastane ve esnaf ziyareti de yapan Şıldak, ardından özel bir sektöre ait midye çiftliğinde incelemelerde bulunduktan sonra adadan ayrıldı. 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´ın Marmara ziyareteni değerlendiren Belediye Başkanı Aksoy, Vali Şıldak´ın ada ziyaretinde İlçe Kaymakamı Göksel Yüksel ile birlikte İlçede devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.
Vali Şıldak´ın Marmara programının kendileri açısından verimli geçtiğini belirten Başkan Aksoy, Vali Hasan Şıldak ve beraberindeki protokol üyelerine teşekkür etti.
Vali Şıldak´ın ziyaretine, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Yrb.Umut Yavaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sadullah Özel, Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, İl Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Candan, YİKOB Yatırım İzleme Müdür V. Mustafa Fatih Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve Bandırma Orman İşletme Müdürü Taner Nişancı eşlik etti.
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli