Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, muhtarlarla buluştu

Vali Şıldak, muhtarlarla buluştu

Şıldak Balıkesir´e hizmet etmekten gururluyum

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, göreve başlamasının ardından ilk muhtar toplantısını gerçekleştirdi.
Mahalle muhtarlarıyla tanışmak, talep ve ihtiyaçlarını dinlemek amacıyla Avlu Kongre ve Kültür Merkezi´nde Karesi İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Şıldak, Balıkesir´e hizmet etmekten gurur duyduğunu söyledi.
Balıkesir´i Türkiye´nin en verimli topraklarında bulunduğunu muhtarlarla paylaşan Vali Şıldak, ülkemizin birinci gündem maddesi olmaya devam eden korona virüsle ilgili koordineli çalışmanın önemine dikkat çekti.
Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıların önemini kaydeden Vali Şıldak ?Muhtarlarımızla periyodik toplantılar yapmayı düşüyorum. Ayrıca haftanın bir gününde Muhtar Saati Uygulamamız olacak ve muhtarlarımız doğrudan gelip benimle görüşebilecekler. Halkla ilişkilere, vatandaşla iletişime son derece önem veriyorum.? dedi.
Vali Şıldak konuşmasının ardından, mahalle muhtarlarına söz verdi. Mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getiren muhtarlar, toplantının son derece faydalı olduğunu belirterek, toplantı vesileyle kendilerini bir araya getirmesinden dolayı Vali Hasan Şıldak´a teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı