Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak Susurluk´u ziyaret etti

Vali Şıldak Susurluk´u ziyaret etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe ziyaret programları kapsamında Susurluk İlçesi´ni ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlçe ziyaret programları kapsamında Susurluk İlçesi´ni ziyaret etti.
Kaymakamlık ziyareti ile başlayan programda, beraberinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu´nun da bulunduğu Vali Şıldak´ı, Susurluk Kaymakamı Osman Ateş, Susurluk Belediye Başkan Vekili Ömer Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Coşkun Kurt karşıladı.
Kaymakamlık bürolarını tek tek gezerek personel ile tanışan Vali Şıldak, ziyaret programı kapsamında Kaymakam Ateş´ten ilçe ile ilgili bilgi almasının ardından, Atatürk İlkokulu Toplantı Salonu´nda İlçe kurum yöneticileri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Vali Şıldak toplantıda yaptığı konuşmada ?Susurluk İlçemiz Balıkesir ölçeğine baktığımızda zenginlikleriyle öne çıkan, geçiş güzergahında bulunan, tarımla, hayvancılıkla geniş bir potansiyele sahip bir ilçemiz. Susurluk İlçemiz de İlde ağırlığı olan bir ilçe.? dedi.
Kurum yöneticilerine vatandaş odaklı çalışmanın önemini vurgulayan Vali Şıldak ?Günlük işlerin yapılmasının ötesinde, ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak çapta yeni çalışmalar, farklı alanlar, bakış açıları ortaya koymak önemlidir. Ayrıca tarımla ilgili çok geniş bir alandasınız. Bizim devlet kurumları olarak sektörlerin önünü açan çalışmalar yapmamız gerekiyor. Motivasyon ve koordinasyon içerisinde çalışmalıyız. Hizmetlerimizde vatandaş odaklı, hizmet odaklı olduğumuzu göstermeliyiz. Gelişen büyüyen Ülkemizde, hizmet aşkımızı hissettirirsek arzu ettiğimiz seviyeyi daha hızlı yakalayabiliriz.? diye konuştu.
Toplantının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Şıldak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı