Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak´dan Balıkesir´lilere önemli uyarı

Vali Şıldak´dan Balıkesir´lilere önemli uyarı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla; İl bazında vaka sayılarının değerlendirilmesiyle başlayacak olan normalleşme sürecine daha erken ulaşılabilmesi için tedbirlere duyarlı bir şekilde uyulması gerektiğini belir

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla; İl bazında vaka sayılarının değerlendirilmesiyle başlayacak olan normalleşme sürecine daha erken ulaşılabilmesi için tedbirlere duyarlı bir şekilde uyulması gerektiğini belirtti.

Tedbirlere uymada hassasiyetin önemini sık sık dile getiren Vali Şıldak, paylaşımlarında salgının en başından beri istisnasız uyulması gereken en önemli tedbirlerin başında gelen maske-sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesiyle ilgili uyarıyı yineledi.
Sağlıklı günler için tek çözümün her bir vatandaşın kendi denetimini yapması gerektiğini belirten Vali Şıldak, her mecrada vatandaşları uyarırken, vaka sayılarının yüksekliğine dikkat çekerek İlimizde yapılan denetimlere ve uyarılara rağmen istenilen noktaya gelinemediğinin de altını çizdi.
İlimizde de sağlıklı günlere ulaşarak normal hayata başlayabilmenin tedbirlere uymayla mümkün olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, vaka sayılarının yüksekliğine dikkat çekerek vaka sayıların düşmesiyle Balıkesir´in normalleşmeye geçebileceğini yineledi.
Her fırsatta vatandaşlara sabırlı olunmasını gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak, dikkat ve duyarlılık vurgusu yaparak tedbirlere uyulmasının sağlıklı günlere ulaşmada hız kazandıracağını da ifade etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı