Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak´ın bayram programı yoğundu

Vali Şıldak´ın bayram programı yoğundu

Kurban Bayramı programına tüm hızıyla devam eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlimizde bulunan koruyucu aileleri yalnız bırakmadı.

Kurban Bayramı programına tüm hızıyla devam eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İlimizde bulunan koruyucu aileleri yalnız bırakmadı.
Edremit´te ikamet eden koruyucu Sağduyu ailesini ziyaret eden Vali Şıldak, ailenin bayramlarını kutlayıp, ?Bazı sebeplerden dolayı aile ortamından uzakta kalan evlatlarımızı ömür boyu yalnız bırakmamak adına üstlendiğiniz bu kutsal görev için sizleri yürekten tebrik ediyorum.? dedi.
Vali Şıldak´in bayram programı, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın´ın babası Ahmet Aydın´ı Edremit´teki evinde bayramlarını kutlayarak sürdürdü.
Daha sonra Vali Şıldak, Burhaniye´de ikamet eden Şehit J. Ast. Kd. Bşçvş. Ahmet Çelik´in ailesi ile bir araya geldi. Şehidimizin yakınlarıyla sohbet eden Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak ailenin bayramlarını kutlayarak; ?Vatanımız için canını çekinmeden feda ederek şehadete eren şehidimize Allah´tan rahmet diliyorum.? diye konuştu.
Vali Şıldak, ziyaret programı kapsamında, Burhaniye´de yaşayan, bakımı anne ve babası tarafından sağlanan, engelli Emirhan Şenyüz ve ailesini ziyaret etti.
Güvenlik ve huzurun sağlanması için bu yoğun günlerde özverili çalışmalarıyla görevlerinin başında olan emniyet ve jandarma personelini de unutmayan Vali Şıldak, program kapsamında Altınoluk Jandarma Karakolu, Akçay ve Burhaniye Polis Merkezlerini de ziyaret ederek kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı