Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak´tan AK Parti Milletvekillerine ziyaret

Vali Şıldak´tan AK Parti Milletvekillerine ziyaret

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara´ya giden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskender ile AK Parti Grup B

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara´ya giden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskender ile AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan´ı ziyaret etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesinde gerçekleşen ziyaret dolayısıyla milletvekilleri, Valimize teşekkür ederken Vali Şıldak da misafirperverlik ve destekleri için milletvekillerine teşekkür etti.
Vali Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy´u ziyaret etti
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy´u ziyaret etti.
Ziyarette, Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın Balıkesir´deki çalışma alanlarıyla ilgili planlanan yatırımları ve projeleri değerlendirildi.
Bakan Ersoy´u Balıkesir´e davet eden Vali Şıldak ve Balıkesir Milletvekilleri gösterdiği yakın ilgi ve destek için kendisine teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli