Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yaman´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vali Yaman´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, ?Türk Milletinin geçmişi büyük muzafferiyetlerle dolu kahraman Ordusu Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünü tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferimizin 93. yıldönümünü

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, ?Türk Milletinin geçmişi büyük muzafferiyetlerle dolu kahraman Ordusu Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünü tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferimizin 93. yıldönümünü gururla kutluyoruz.? dedi.
Vali Yaman mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: ?Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde gerçekleşen Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatanımız düşman işgalinden kurtarılmış, bağımsızlığı her şeyin üstünde tutan Milletimiz, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Halkımız; vatanına, bayrağına ve özgürlüğüne göz dikenlere bu zaferle unutulmaz bir ders vermiştir. 30 Ağustos, dillere destan istiklâl mücadelemizin dünyaya emsal bir zaferle taçlandığı gündür. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkânsızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin bağımsızlık aşkı, kahraman ordumuzun fedakârlığı vardır. Bu büyük zaferin ardından geçen 93 yıllık süreç içinde milletçe el ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir konuma sahiptir. İnanıyorum ki genelde milletimiz, özelde Balıkesir´imiz; her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanları ile dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini her zaman koruyacak ve dünya nezdinde sahip olduğu önem ve saygınlığı günden güne arttıracaktır. Millet olarak, ülke olarak her alanda birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederken, sorun çözen, uluslararası alanda görünürlüğü artan, mazlum milletlerin yönünü çevirdiği, demokratik bir ülkeye sahip olmanın gururuyla geleceğimizi, çok çalışarak ve kendimize güvenerek daha güçlü bir şekilde şekillendireceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli