Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Anneler Günü´nü kutladı

Vali Yazıcı, Anneler Günü´nü kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Korona virüs tedbirleri nedeniyle bu yıl ki Anneler Günü´nün farklı kutlanacak olması, tüm anneleri sevindirmesi için herkesi elini, bedenini, yüreğini ortaya koymaya davet eden Vali Ersin Yazıcı, "Anne kavramı, bizim için yılın yalnızca bir gününde hatırlanıp kutlanacak bir değer değil, cennetin müjdecisidir. Bütün annelerin gülümsediği, bütün annelerin evlatlarıyla kucaklaştığı bir Anneler Günü´nü gerçekten çok özledik. Bu özlemin, bu hasretin bitmesini yürekten temenni ediyorum." dedi.
Anneliğin, başka hiçbir şeyle karşılaştırılmayacak, çok yüce bir duygu olduğunu belirten Vali Yazıcı, "İlk göz ağrımız olan annelerimizi yalnızca bir gün değil, her gün Anneler Günüymüş gibi hatırlamalı, yanlarında olmalıyız. Bizlerin hem en değerli, hem de en kutsal varlıkları olan annelerimiz, fedakârlıkları ve üzerimizdeki emekleriyle başımızın tacıdır. Ne yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz. En değerli emanetlerimiz olan Şehit annelerimiz, tüm milletimize bırakılmış ortak emanetlerdir. Şehit annelerimiz unutmasınlar ki benim gibi milyonlarca evlatları var. Bu millete kahramanlar vermiş tüm annelere hürmetlerimizi iletiyor, Allah onlardan razı olsun diyorum." ifadelerine yer verdi.
Annelerin sevginin, fedakârlığın ve bağlılığın sembolü olduğunu dile getiren Vali Yazıcı, "En değerli varlıklarını vatan, bayrak ve millet uğruna cepheye gönderen Şehitlerimizin annelerine sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyor, yaşamımız boyunca vazgeçemediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü´nü en içten duygularımla kutlar, mutluluklar dilerim." sözleriyle mesajını tamamladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı