Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı askerlerle birlikte iftar açtı

Vali Yazıcı askerlerle birlikte iftar açtı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanlığı´nda vatani görevini yapan askerlerle iftar yaptı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanlığı´nda vatani görevini yapan askerlerle iftar yaptı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nda vatani vazifesini yerine getiren askerlerle iftar sofrasını paylaşan Vali Ersin Yazıcı´ya Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Taner Büyükgöz eşlik etti.
İftar yemeği sırasında er ve erbaşlarla karşılıklı sohbette bulunan Vali Yazıcı, kahraman Mehmetçiklerin sofrasında bulunmanın kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade etti.
Güvenlik güçlerinin yaptıkları hizmetin kutsallığına değinen Vali Yazıcı, "Sizler, kendi sorumluluk alanınızda emniyet ve asayiş hizmetlerinin teminine, tesisine ve devamlılığına koşturup hizmet ediyorsunuz. Tüm bunlardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kutsal vatan görevlerini yapan kardeşlerimize hayırlı teskereler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatan toprakları ve Türkiye Cumhuriyeti´nin birlik ve bütünlüğü uğruna hayatını kaybeden tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık diliyor, rahmet ve bereket ayı Ramazan´ın sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu