Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı Ayvalık ziyaretinde muhtarlarla buluştu

Vali Yazıcı Ayvalık ziyaretinde muhtarlarla buluştu

Düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı bu kez de Ayvalık ilçesinde muhtarlarla buluştu.

Düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı bu kez de Ayvalık ilçesinde muhtarlarla buluştu.
Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Ayvalık ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada düzenli olarak ilimizdeki muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek bu toplantıları önemsediklerini söyledi.
Ayvalık ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmanın, Ayvalık ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.
Konuşmanın ardından toplantıya katılan muhtarlar altyapı, yol, içme suyu, elektrik, asayiş, sağlık, eğitim başta olmak üzere çeşitli sorun ve taleplerini Vali Yazıcı´ya ilettiler.
Muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Yazıcı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacağı sözü verdi.
Muhtarlar, birebir çözüm bulma noktasında toplantının çok faydalı geçtiğini belirtip Vali Yazıcı´ya toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.
Vali Ersin Yazıcı, toplantı sonrasında "19 Ekim Muhtarlar Günü" nedeniyle muhtarları kutlayarak onlarla birlikte pasta kesti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu