Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı Ayvalık´ta SHM´ni ziyaret etti

Vali Yazıcı Ayvalık´ta SHM´ni ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı´na bağlı olarak Ayvalık´ta çalışmalarına devam eden Sosyal Hizmet Merkezi (SHM)´ni ziyaret etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı´nın vatandaşlara yönelik yardım ve destek çalışmalarının gerçekleştirildiği Sosyal Hizmet Merkezi (SHM)´ni ziyaret eden Vali Yazıcı, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vatandaşların sorunlarına her alanda çözüm bulmaya devam ettiklerini ifade eden Vali Yazıcı, SHM´nin bu anlamda ilçeye önemli bir katkı sunduğunu ifade etti.
Sosyal Hizmet Merkezi (SHM)´nin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının koruyucu ve önleyici hizmetlerinin tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefi bağlamında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydeden Vali Yazıcı, "Balıkesir´de sosyal destek programı personelimizle vatandaşlarımıza arz odaklı hizmet sunuyoruz. Onları evlerinde ziyaret ediyor, ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimize kavuşturuyoruz. Yerinde ve hızlı hizmet için açılan Sosyal Hizmet Merkezlerimiz hizmete hazır. Engelli engelsiz tüm vatandaşlarımıza yönelik sosyal hizmetleri büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Bizim vatandaşımız her şeyimiz. Devlet vatandaş için var, esas olan vatandaşın memnuniyeti. Yaşlılarımıza, gençlerimize, engellilerimize kısacası tüm vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak görevimizdir." ifadelerinde bulundu.
Hüber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli