Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Balıkesir yeni yatırımlarla büyüyor

Vali Yazıcı, Balıkesir yeni yatırımlarla büyüyor

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Gönen ilçesinde yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Gönen ilçesinde yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.
Vali Ersin Yazıcı, yapımı devam eden okul, Hükümet Konağı ve sağlık merkezi yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Beraberindeki yönetici heyetle inşaat alanlarını gezen Vali Yazıcı yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali olarak Balıkesir´de bulunuş amacını, hizmet üretmek ve kurumlara destek olmak olarak nitelendiren Vali Yazıcı, "Balıkesir´de farklı sektörlerde önemli kamu yatırımlarımız var. Bugün inşaatlarımızı dolaşarak son durumu yerinde görmek, bir aksaklık varsa yetkilileri uyarmak amacıyla incelemelerde bulunuyorum. İlgili arkadaşlarımızla inşaatlarda dolaşarak son halini yerinde görme fırsatı bulduk. Birçok inşaatımız büyük bir hızla devam ediyor. Ziyaretimize Gönen merkezde yapımı tamamlanmak üzere olan Anaokulu ile başlayıp, Gönen Hükümet Konağı ve Gönen 1 No´lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile devam ettik. Mesai kavramı gözetmeden çalışmalarımızı geceli-gündüzlü aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz." dedi.
Denetlediği kamu yatırımları inşaatlarında gördüğü eksikliklerin giderilmesi için daire amirleri ile yüklenici firma sahiplerine talimat veren Vali Yazıcı, "Eğitim ve sağlık altyapısını güçlendirmek, yatırımlarımızı tamamlamak temel hedefimizdir. Hepimizin hedefi vatandaşlarımıza hizmet etmek ve onların yaşam kalitesini yükseltmektir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin daha çağdaş eğitim kurumlarında eğitim görmelerini sağlama adına ciddi yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bütün bu yatırımlarla altyapımızı güçlendiriyoruz." dedi.
Balıkesir´in son yıllarda farklı sektörlerde çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptığını belirten Vali Yazıcı, "İlin Valisi olarak yapımı devam eden tesislerimizin şantiyelerini sık sık ziyaret ediyor, gecikmeye meydan vermeden bir an önce bitirilmesini arzu ediyorum." dedi.
Vali Ersin Yazıcı´ya incelemeleri sırasında Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar ile İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız hazır bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli