Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Bandırma´da

Vali Yazıcı, Bandırma´da

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırma İlçesi´nde yapımı devam eden bazı kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırma İlçesi´nde yapımı devam eden bazı kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.
Bandırma ilçesinde bir dizi temaslarda bulunan Vali Yazıcı, Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Tarım ve Orman İl Müdürü Kurtuluş Candan´dan tamamlanan ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı. 

Bandırma´da yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi, 32 derslikli Ahmet Obalı İlkokulu, Ahmet Baş Anaokulu (hayırsever Baştaş firması tarafından yapılıyor), Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Hayvan Barınma Mekânı, Anadolu Lisesi yapım işi inşaatlarını incelemeleri sırasında yatırımların son durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, inşaatlardaki eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.
Kamu yatırımlarını incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Vali Yazıcı, "Bugün Bandırma ilçemizde yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek, toplumun ihtiyaç duyduğu bu çok önemli yatırımlarda varsa aksayan yönleri tamamlamaya çalışıyoruz. Balıkesir´in dört bir tarafında çok önemli kamu yatırımlarımız devam ediyor. Bunun için bu yatırımları yakından takip ettiğimiz gibi gerekli tüm çalışmaların hızla tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Amacımız bu eserleri bir an önce tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır." dedi.
İnşaatlarda kullanılan kaliteli malzemenin önemine dikkat çeken Vali Yazıcı, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bu okullarda eğitim görecek. Onların iyi bir ortamda eğitim almalarını sağlamak devlet olarak bizim görevimiz. Her yıl binlerce çocuğumuz yeni eğitime başlıyor. En büyük yatırımın insana yapıldığı ülkemizde, devletimiz eğitime büyük önem veriyor" diyerek eğitime verilen öneme dikkat çekti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı Bandırma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli