Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Başarının Anahtarı Öncelikle İnanmaktır!

Vali Yazıcı, Başarının Anahtarı Öncelikle İnanmaktır!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ´Engelliler Haftası´ Nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ´Engelliler Haftası´ Nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yeni tip korona virüs salgını yüzünden zor bir dönemden geçildiğini ifade eden Vali Yazıcı, "Korona virüs salgını nedeniyle, bu yıl maalesef hafta kapsamında Valilik olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz sosyal etkinliklerimizi gerçekleştiremedik. Ancak engelli vatandaşlarımızın sadece özel gün ve haftalarda hatırlanmaması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını, her türlü talebini karşılamaya devam edeceğiz." dedi.
Engelli vatandaşların desteklenmeleri halinde neler başarabildiklerini, çok farklı alanlarda önemli başarılara şahit olduklarını kaydeden Vali Yazıcı, "Engelli vatandaşlarımızın gün geçtikçe toplumda önemli başarılara ve saygın projelere imza atması bu konudaki ortak bilinç ve dayanışma duygusunun ve toplumda gittikçe artan uzlaşı ruhunun bir yansımasıdır. Engellilere destek verildiğinde başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir." dedi.
Devletimizin, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak için yoğun çalışmalar yürüttüğünü belirten Vali Yazıcı, "Devlet olarak, engelli bireylerin tüm yaşamsal aktivitelerinde kendilerine hayatı kolaylaştırıcı çalışmaları tam bir diyalog ile gerçekleştireceğimizi belirtirken, herkesin her an engelli olabileceği realitesinden hareketle tüm vatandaşlarımızın duyarlılığıyla engellilerimize ilgisini esirgemeyeceğine inanıyor, ´10-16 Mayıs Engelliler Haftası´ vesilesiyle tüm engellilerimize sağlık, mutluluk ve engelleri aşma azmi diliyor, engellilerimize fedakâr aileleriyle birlikte sevgilerimi, onlara hassasiyet gösterip hizmet eden kurum ve kuruluşlara da şükranlarımı sunarım." ifadeleriyle mesajını tamamladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli