Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı, Bu Ruh ve Bu İrade Var Olmaya Devam Edecektir

Vali Yazıcı, Bu Ruh ve Bu İrade Var Olmaya Devam Edecektir

Vali Ersin Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümünde halkı ´15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ etkinliklerine davet etti.

Milletimizin elleriyle yazdığı 15 Temmuz destanının 2. seneyi devriyesinde Balıkesir´de; 15 Temmuz öncesi, akşamı ve sabahına yayılan etkinliklerle kahramanları anacaklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Türkiye, 15 Temmuz´da darbecilere dur diyebilmek için göğüslerini siper eden ve hainlerin silahlarından çıkan mermilerle şehit düşen vatan evlatlarını anıyor. Kurtuluş Savaşı´nda ülkemizi işgal etmeye kalkan düşmanlara karşı eline geçirdiği kazma kürekle yürüyen o milli ruh, tankın önüne vücudunu siper ederek bugün yine ortaya çıkmıştır. Bütün dünya, Türkler için vatanın ne anlama geldiğini bir kez daha görmüştür. Bu ruh ve bu irade var olmaya da devam edecektir. Demokrasiye, milli iradeye ve ülkemizin geleceğine sahip çıkan bütün vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milletimizin kendi iradesini devre dışı bırakmak isteyenler karşısında sokağı teslim etmeyen aziz milletimiz tarih sahnesinde yeni bir sayfa açmıştır."dedi.
DEMOKRASİ NÖBETİNE DAVET EDİYORUZ
Birlik ve beraberliğimizin bir kez daha pekiştirilmesi ve 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi anmak için Balıkesirli hemşehrileriyle birlikte olacaklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Fetö´nün 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkıştığı darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde düzenlenen etkinliklerle Balıkesir yine meydanlarda olacak. Bu milli direnişi mutlaka her dönemde canlı tutmamız lazım. Milletimizin feraseti ve desteği ile hain işbirlikçi terör örgütlerinin karşısına dikildik, 15 Temmuz 2018 Pazar günü de yeniden bütün dünyaya o kara geceyi unutmadığımızı, unutmayacağımızı hep birlikte haykıracağız. Biz yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 15 Temmuz Pazar akşamı bütün vatandaşlarımızı Milli İrade Meydanında gerçekleştireceğimiz Demokrasi Nöbetine davet ediyoruz."dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false