Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Burhaniye Sanayi Sitesi´ni ziyaret etti

Vali Yazıcı, Burhaniye Sanayi Sitesi´ni ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Esnaf ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, site esnafı ile çay içip, sorunlarını dinledi.
Sanayi sitesinin Burhaniye´de önemli bir istihdam alanına sahip olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, sitenin sıkıntılarının giderilmesi için ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışmaları gerektiğini belirterek, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ile birlikte sanayi sitesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Yazıcı, Sanayi Sitelerinin şehrin gelişimi için çok önemli olduğunun altını çizerken, hangi şehrin sanayisi gelişmişse, o şehrin gelişmişlik seviyesinin de yüksek olduğunu, bu anlamda da sanayilerin gelişimini ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.
Vali Yazıcı, ziyarette esnafın soru ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Burhaniye sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Vali olarak hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmek onların dertlerine çözüm üretmek bizim asli görevlerimizdendir. Esnaf ve sanatkârlarımızın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız." dedi.
Bu tür ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediğini ifade eden Vali Yazıcı, insanları dinleyerek, onların sorun, talep ve eleştirileriyle daha iyi hizmet verebileceklerini kaydetti.Sanayi sitesi esnafları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli