Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı Burhaniye´de

Vali Yazıcı Burhaniye´de

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bugünkü ziyaretlerinde Burhaniye ilçesi Ağacık ve Yunuslar kırsal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bugünkü ziyaretlerinde Burhaniye ilçesi Ağacık ve Yunuslar kırsal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Sıcak bir ilgi ile karşılanan Vali Yazıcı, vatandaşlara ve esnafa bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Her fırsatta Balıkesir´in farklı noktalarına giderek vatandaşların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinlediğini belirten Vali Yazıcı, "Sık sık gerçekleştirdiğimiz bu tür ziyaretler ile vatandaşların istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkânı buluyorum. Tüm esnafımızı ziyaret edip sorunlarının olup olmadığını soruyorum. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum. Bizim fark edemediğimiz, göremediğimiz ihtiyaçların belirlenmesini sağlıyor. İlin valisi olarak şehir merkezi ve ilçelerimiz kadar kırsal alanlarımıza da aynı özeni gösteriyor, verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde sunulması, varsa ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi yolunda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Heyecan ve şevkle çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İnsanlarımızla çarşı pazarda görüşmemiz, bizimle sohbet etmesi insanlarımızı mutlu ediyor. Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Ziyaretinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı Burhaniye
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli