Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Büyükşehir yeni Başkanını ziyaret etti

Vali Yazıcı, Büyükşehir yeni Başkanını ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret etti.


Başkan Kafaoğlu´nu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı kutlayıp, görevinde başarı dileyen Vali Yazıcı, Kafaoğlu´na Aliya İzzetbegoviç´in bir kitabını hediye etti.
Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dt. Zekai Kafaoğlu, insanlara faydalı olabilmek, şehri güzelleştirip insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak için çalışacaklarını ifade etti.
Önemli olanın gök kubbede hoş sada bırakabilmek olduğunun altını çizen Başkan Kafaoğlu, "Cenabı Allah mahçup etmesin, işimizi kolay eylesin. İstikametimizi bozmasın, ayağımızı kaydırmasın. Dünya gelip geçici, önemli olan bu gök kubbede hoş bir sada bırakabilmek. İnsanlara faydalı olabilmek, yaşadığınız şehri güzelleştirebilmek, insanların mutlu ve huzurlu şekilde yaşamasını sağlamak için çalışacağız. Gerek hükümetimiz gerek yerel yönetimler hepimiz bu millet için çalışıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum." dedi.
Vali Ersin Yazıcı´da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na ekibiyle beraber hayırlı hizmetler yapmasını diledi. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli