Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Vali Yazıcı, devlet imkanlarının bugün herkesi kucakladığını kaydetti

Vali Yazıcı, devlet imkanlarının bugün herkesi kucakladığını kaydetti

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Beyazay Derneği´nin başlattığı ´Aşmak İçin Hareket´ projesine katkılarından dolayı Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret eden Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu ve dernek yöneticileri, Vali Yazıcı´ya T


Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Vali Yazıcı, proje sayesinde sporun birleştirici özelliği ile engelli ve engelsiz bireylerin birlikte neleri başarabildiklerini hep birlikte gördüklerini söyledi.
Hep birlikte herkesle aynı düzeyde bu ülkede aynı şartlar altında yaşamaya devam edeceklerini ifade eden Vali Yazıcı, "Biz bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz, hizmetkarıyız." dedi.
Aşmak İçin Hareket´i engelliler ve engelsizleri bir araya getiren bir kampanya olarak gayet manidar ve anlamlı bulduklarını belirten Vali Yazıcı, "Engelliler için birçok sosyal organizasyonlar yapılmaktadır ve yapılmaya da devam edecektir. Bizler de bu yolda gayretkar olmalıyız. Bu noktada hepimize vazifeler düşüyor. Bu işe önderlik eden herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin etkisinin de artarak devam edeceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli