Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı eğitime destek veren hayırseverleri ziyaret etti

Vali Yazıcı eğitime destek veren hayırseverleri ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, eğitimci hayırseverleri ziyaret etti.

Vali Yazıcı, 2013 yılında Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasını yaptıran hayırsever Fahri Kiraz, 2016 yılında Ayvalık´a Sebahat ve Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesini kazandıran hayırsever Cihan Şişman ile Ayvalık´ta 100 Yataklı Kız Öğrenci Yurdu yaptıracak hayırsever Mesut Yavuz´u ziyaret etti.
Vali Yazıcı, Balıkesir eğitimine destek sağlayan hayırseverlere teşekkür ederek, eğitime verilen desteğin ülkenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu söyledi.
Vali Yazıcı, eğitim yuvaları kazandıranların hayırla yâd edileceğini, onlara eğitim camiası adına minnet duyduklarını söyledi.
Eğitim alanında hayırseverlerin katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Bugün burada hayırseverlerimiz ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. İlimizin eksiklerini katkı sağlamak amacıyla değerli hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan okul, pansiyon ve eğitim alanında desteklerini veren hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırseverlerimizin desteğinden memnunuz. Bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam edeceklerine inanıyorum. Bu okullarda yetişecek öğrencilerimizin, ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. Allah, hayırseverlerimizin gelirlerine bereket katsın. Eğitim ve diğer alanlardaki kalkınma ve gelişme alanı açan hizmet ve katkıları için minnettarız.? diye konuştu.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hayırseverler Fahri Kiraz, Cihan Şişman ve Mesut Yavuz Balıkesir´de kalıcı bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu