Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı ?Engelleyici değil, çözüm üretici olmamız lazım?

Vali Yazıcı ?Engelleyici değil, çözüm üretici olmamız lazım?

Balıkesir İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Balıkesir İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu´nun 24. maddesi gereğince yılda 4 kez yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısı 2017 yılı 3. oturumu yapıldı.
Vali Ersin Yazıcı başkanlığında GMKA hizmet binasındaki toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve İl İdare Şube Başkanları katıldı.
Vali Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, çalışmalarda koordinasyonu sağlamak, kurumlar arasındaki sorunları çözmek ve vatandaşlara hizmet birliği sağlarken de açık, şeffaf ve vatandaş odaklı hizmet vermek gerektiğini belirtti.
Yöneticilerin "ulaşılabilir ve görünür" olması gerektiğinin altını çizen ve vatandaşı dinlemenin önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, "Engelleyici değil, çözüm üretici olmamız lazım.? açıklamasında bulundu.
Kurumların vatandaşlar için var olduğunu ve bu kurumların vatandaşın yeri olduğunu bildiren Vali Yazıcı, "Vatandaş memnuniyetini esas alan bir yaklaşım, bir hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz. Kamu personelinin vatandaşa hizmet verme noktasında daha dikkatli ve daha verimli çalışması gerekiyor. Hepimiz kamu görevi yapıyoruz ve kamuya karşı belli sorumluluklarımız var. Bu bilinç içerisinde işimizi layıkıyla yapmak ve yaptığımız işin hakkını vermek zorundayız. Güler yüzlü bir yaklaşım sergileyeceğiz. Tüm kurumlarımız güler yüzlü olmalı." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı