Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Erdek´li muhtarlarla bir araya geldi

Vali Yazıcı, Erdek´li muhtarlarla bir araya geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Erdek ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla...

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Erdek ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada düzenli olarak ilimizdeki muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek bu toplantıları önemsediklerini, muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını ve onlardan gelen taleplerin, öncelikli olarak gündeme alındığını ve çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.
Valilik ve Kaymakamlık olarak muhtarların her zaman yanında olduklarını, vatandaşlara verilen hizmetlerin daha iyi bir noktaya ulaşması için ortak çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Vali Yazıcı, ?Vatandaşlarımız, yaşadıkları mahallelerdeki sorunlarını sizler aracılığıyla dile getiriyor, kamu kurum ve kuruluşları olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Özellikle muhtar arkadaşlarımızdan talebim, eğitim ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız konusundaki hassasiyetin en üst noktaya taşınmasıdır.
İlçemizde kamu hizmetlerinin etkin, adil ve verimli şekilde sürdürülmesi için gösterdiğiniz işbirliği, yardım ve gayretlere teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için bütün kurumlarımız işbirliği içinde ve yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu anlayışı koruduğumuz sürece üstesinden gelinemeyecek sorun yoktur." dedi.
Konuşmaların ardından muhtarlar, mahalleleri ile ilgili güvenlik, eğitim, sağlık, aydınlatma ve ulaşımla ilgili taleplerini Vali Yazıcı´ya aktardı.
Sorunların imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Vali Yazıcı, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Muhtarların talep ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Erdek Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli