Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı İstanbul´da

Vali Yazıcı İstanbul´da

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İstanbul´da düzenlenen "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"na katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İstanbul´da düzenlenen "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"na katıldı.
İlki Ankara´da yapılan Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı´nın 2.si, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun başkanlığında, İstanbul´da gerçekleştirildi.
Toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun yanı sıra, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Sahil Güvenlik Komutanı Vekili Tuğamiral Bülent Olcay, İller İdaresi Genel Müdür Vekili Dr. Ömer Toraman, Vali Ersin Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Edirne Valisi Günay Özdemir, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, aynı illerin Emniyet Müdürleri ile İl Jandarma Alay Komutanları hazır bulundu.
Toplantıda, halk oylamasının huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi amacıyla oylama öncesi, referandum günü ve sonrasını da kapsayacak şekilde alınabilecek tedbirler görüşüldü.
Bölge güvenlik toplantıları, bakanlık merkez birimleri, çevre illerin valileri, il jandarma komutanları ve il emniyet müdürleri ile sahil güvenliğin olduğu bölgelerde sahil güvenlik komutanlarının da katılımıyla Ankara ve İstanbul´dan sonra İzmir, Van, Diyarbakır, Gaziantep, Erzurum ve Ordu´da da gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Yazıcı İstanbul
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli