Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı: ?Kamu idarecileri güler yüzlü olmalı?

Vali Yazıcı: ?Kamu idarecileri güler yüzlü olmalı?

İl İdare Şube Başkanları 2020 yılının ilk toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın başkanlığında yapıldı.

İl İdare Şube Başkanları 2020 yılının ilk toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın başkanlığında yapıldı.
Balıkesir Öğretmenevi´nde düzenlenen İl İdare Şube Başkanları Toplantısında konuşan Vali Yazıcı, kamuda çalışan ve kamu görevi yürüten tüm çalışanların üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmakla mükellef olduklarını açıkladı.
Kurum müdürleri ile sohbet eden Vali Yazıcı, tarım, turizm ve sanayide sağladığı katma değer ile Balıkesir´in, Türkiye´nin önemli şehirlerinden biri olduğunu vurguladı.
Toplumun temelini oluşturan aileye önem verilmesini işaret eden Vali Yazıcı, aile, toplumumuz için kutsaldır dedi.
İnanç ve değerlerimizin hiçbir şiddeti tasvip etmediğini ifade eden Vali Yazıcı, kadına şiddetle mücadelede devletin ciddi anlamda çalışmalarının olduğunu bildirdi.
Bütün kurumlardan vatandaşlarla ilişkilere önem vermesini isteyen Vali Yazıcı, "Vatandaş memnuniyetini esas alan bir yaklaşım, bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Kamu kurumları olarak hangi makamda bulunursak bulunalım daima vatandaşlarımıza kapımız açık olmalıdır. Güler yüzlü bir yaklaşım vatandaşlarımıza sergileyeceğiz. Ülkenin tüm kurumları güler yüzlü olmalı.? dedi.
Uyuşturucu maddelerin kullanımı ve dağıtımının önlenmesi yönündeki çalışmaların karalılıkla sürdürülmesi gerektiğinin de altını çizen Vali Yazıcı, "Memnuniyetle ifade etmek gerekir ki toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda İlimiz en etkin şekilde mücadele etmektedir. 7´den 70´e her ferdimizi ilgilendiren bağımlılıkla mücadele konusunda alınması gereken önlemlere dair her kurumumuza, her birimimize ayrı ayrı görevler düşmektedir. Birden fazla kamu kurum ve kuruluş ile STK´ların bir arada yürüttüğü çalışma ve faaliyetlerde herkese görev ve sorumlulukları doğrultusunda özel rol vermenin yanında diğer kurumlarca da destek sağlanmasını istiyorum. Çünkü ilin yöneticileri olarak toplumu olumsuz etkileyecek her türlü eylem ve faaliyetin takipçisiyiz." diye konuştu.
2019 yılında güzel çalışmaların yapıldığını paylaşan Vali Yazıcı, "2020 yılında da tüm kurumlarımızla birlikte Balıkesir için daha güzel hizmetler gerçekleştirmeyi temenni ediyorum." diyerek toplantıya son verdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli