Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Marangozlar Sitesi esnafıyla bir araya geldi

Vali Yazıcı, Marangozlar Sitesi esnafıyla bir araya geldi

Balıkesir Ersin Yazıcı, Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile bir araya geldi.

Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi´nde birkaç ay önce temelini attığımız Marangozlar Sitesi alanında esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız." dedi.
Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, "Halkla iç içe yan yana hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Balıkesir esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını bizlere iletebilir. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim için çok değerli. Balıkesir´de yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz." diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı ile esnaf ve sanatkârların dilek, temenni ve sorunları ile alakalı, verimli bir görüşme yaptıklarını söyleyen Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Güler ise, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Ersin Yazıcı´ya esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli