Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, MÜSİAD Genel Başkanını ağırladı

Vali Yazıcı, MÜSİAD Genel Başkanını ağırladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Balıkesir Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.


MÜSİAD Balıkesir Şubesinin açılış törenine katılmak üzere Balıkesir´e gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vali Ersin Yazıcı ile bir araya geldi.
Kabullerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, MÜSİAD´ın Türkiye´de teşkilatlanmış en yaygın sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.
Vali Yazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Konuklarına Balıkesir´i anlatan Vali Yazıcı, devlet olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını ve ortak paydalarda desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Sanayi merkezlerinin kentin kalkınmasında çok önemli görevler üstlendiğini konuklarıyla paylaşan Vali Yazıcı ?Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok güzel işler çıkacaktır ve işler rahatlıkla sonuçlanacaktır. Bizim sivil toplum örgütlerinden beklentimiz, ilin gelişmesi için çaba göstermeleri, proje üretmeleri, imkânları ölçüsünde destek olmaları. " dedi.
Ziyaretin sonunda MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vali Ersin Yazıcı´ya adına İstanbul´da dikimi yapılan fidan sertifikasını takdim etti.
Haber Merkezia



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli