Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı, öğrencilerle Kitap Okuma saatinde

Vali Yazıcı, öğrencilerle Kitap Okuma saatinde

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında Bigadiç Atatürk Ortaokulu´nu ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldı.
Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına, günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.
Dostluk üzerine öğrencilerin görüşlerini alan Vali Yazıcı, "Kitap, en iyi dost ve en sağlıklı arkadaştır. Kitaplar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olurlar." diye konuştu.
Vali Yazıcı, öğrencilere birer birer söz hakkı vererek öğrencilerin ne hissettiklerini ve hangi mesleği seçmek istediklerini sordu. Birçok başarının başlangıcında hayaller olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Hayalleriniz varsa onlara gidin, onu yapın. Hayal edin. Gerçek olmazsa da ulaşmak için çalışmaya devam edin." dedi.
Vali Yazıcı ve beraberindekiler öğrencilerle buluşması sonrası, idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, BENGİ Projesi ile okulun eğitim durumunu değerlendirdi.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli