Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, OSB toplantısına başkanlık yaptı

Vali Yazıcı, OSB toplantısına başkanlık yaptı

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.
Balıkesir Sanayi Odası´nda yapılan toplantıya; Vali Ersin Yazıcı´nın yanı sıra Balıkesir OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile sanayici ve işadamları katıldı.
Toplantıda Balıkesir OSB´nin son durumu hakkında Vali Yazıcı ve heyete bilgi verildi.
Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Üyeleri ile el birliği içinde Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinin daha iyi imkânlara kavuşması için çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Yazıcı, ?Türkiye´nin güçlenmesi birilerini rahatsız ediyor. İşte bu yüzden çok daha güçlü olmak zorundayız. Biz büyük bir milletiz, büyük bir ülkeyiz. Güçlü olmanın yolu ve yöntemi başta iyi bir eğitimden geçer. Çalışma hayatında alın teri dökmek isteyen insanımıza destek olmak, istihdamda tutabilmek ve onlara istihdam alanları oluşturabilmek adına yoğun bir kampanya ile başarılı sonuçlar aldık. ´Çalışma Hayatında Millî Seferberlik Programı´ kapsamında Balıkesir olarak verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Eğitim ve istihdam konusunda projelerimiz artarak devam edecektir. Güçlü bir şekilde yürüdüğümüzü görüyoruz. Toplantımızın başta Balıkesir Organize Sanayi Bölgesine, Balıkesir´imize, ülkemize, sanayi esnafına-eşrafına ve sanayicilere hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Balıkesir OSB Yönetim Kurulu üyeleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek sağlanan birlik ve beraberliğin Balıkesir´e büyük katkı sağlayacağını söylediler.
Toplantı gündeminde yer alan maddelerin Yönetim Kurulu tarafından görüşülerek karara bağlanması sonrası toplantı sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli