Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Vali Yazıcı, OSB toplantısına video konferansla katıldı

Vali Yazıcı, OSB toplantısına video konferansla katıldı

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısı yapıldı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısı yapıldı.
Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Yönetim Kurulu toplantısı Vali Ersin Yazıcı´nın başkanlığında video konferans ile yapıldı.
Video konferans yoluyla gerçekleşen BALOSB Nisan ayı yönetim kurulu toplantısında, korona virüs salgınının ekonomiye ve organize sanayi bölgesine etkisi, hayata geçirilen düzenlemeler ile sanayicilerin talepleri dile getirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.
Vali Yazıcı, korona virüs tedbirleri kapsamında Balıkesir´de gerçekleşen çalışmaları sanayicilere anlattı.
Tüm ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir´de de korona virüs salgınına karşı tedbirlerin titizlikle devam ettiğini belirten Vali Yazıcı,"Amacımız Balıkesir´e katkı sağlamak. Sanayicinin, üreticinin dostuyuz. Üretime ve çalışanlara katkı sağlayacağız." dedi.
İş dünyasıyla her zaman uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, yönetim kurulu üyelerinin korona virüs salgınının önlenmesine yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İş dünyasının bu süreçteki taleplerini de alan Vali Yazıcı, Balıkesir Valiliği´nin bu taleplerin karşılanmasına yönelik desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı