Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Sahil Güvenliği Ege´nin sihirli gücü

Vali Yazıcı, Sahil Güvenliği Ege´nin sihirli gücü

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ayvalık Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı´nda incelemelerde bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Ayvalık Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı´nda incelemelerde bulundu.
Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ziyaretine gelişi esnasında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutan Vekili Yüzbaşı Aytaç Bayırlı, tarafından askeri törenle karşılanan Vali Yazıcı, askerleri selamladıktan sonra ziyaretin anısına Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.
Ege Bölgesi´nde yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan kaçak göçmenlere karşı alınan önlemleri yerinde görmek amacıyla Ayvalık Güneş, Çıplak, Dolap ve Maden Adalarında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı´ya ziyaretleri sırasında Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile Kuzey Ege Sahil Güvenlik Grup Komutan V. SG Yüzbaşı Aytaç Bayırlı eşlik etti.
Sahil Güvenlik ekiplerinin başarılı çalışmalar yaparak aynı zamanda cankurtaran görevi gördüğüne dikkat çeken Vali Yazıcı, "Balıkesir´de Ege´nin cankurtaranları, fedakâr Sahil Güvenlik birimlerimizi ziyaret ettik. Sahil Güvenlik ekiplerimizin başarılı, yerinde ve zamanında müdahaleler ile çoğunluğu çocuk birçok canı kurtardığına şahit oluyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Komutanlığı´mızın denizlerimizde güvenlik ve can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevlerini büyük bir başarı ile yerine getirdiğini söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli