Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı, Sakatlar Derneği Başkanı Uslu´ya büyük jest yaptı

Vali Yazıcı, Sakatlar Derneği Başkanı Uslu´ya büyük jest yaptı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´a ´Hayırlı olsun´ ziyaretine gelen Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu´nun kendisine hediye olarak getirdiği anlamlı plaketi Vali Şıldak, Başkan Uslu´nun boyunun kısa olması sebebi diz çökerek aynı boya gelerek alması büyük il

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´a ´Hayırlı olsun´ ziyaretine gelen Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu´nun kendisine hediye olarak getirdiği anlamlı plaketi Vali Şıldak, Başkan Uslu´nun boyunun kısa olması sebebi diz çökerek aynı boya gelerek alması büyük ilgi ve takdir gördü.
Vali Hasan Şıldak´a hoşgeldiniz ziyaretleri kapsamında, Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti.
Vali Şıldak´a ziyaret esnasında engelli sanatçının yaptığı sakat arabalı plaket hediye eden Başkan Zeki Uslu´nun boyunun kısa olması nedeniyle Vali Şıldak jest yaparak Başkan Uslu´dan plaketi aynı boya gelmek için dizlerinin üzerine çökerek alması büyük beğeni ve takdir topladı. Vali Şıldak, Başkan Uslu ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacağını ifade etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false