Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı sanayicilerle bir araya geldi

Vali Yazıcı sanayicilerle bir araya geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri yemekli toplantıda bir araya gelerek Balıkesir için "ben" değil, "biz" ilkesiyle hareket edeceklerinin mesajını verdi.
Oda Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu yemekte, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Balıkesir için "ben" değil, "biz" ilkesiyle hareket edeceklerinin altını çizen Vali Yazıcı, "Kentin tüm kurumlarını değerli görüyoruz. Ülkemizin birliği, dirliği, ekonomik ve sosyal refahı adına bizden ne talep edilirse, Balıkesir olarak göreve hazırız. Birlikte daha da çok çalışarak ilimizin her alanda büyümesine katkı sunmanın gayreti içerinde olmalıyız." dedi.
Balıkesirli sanayici ve işadamlarının ülke kalkınmasına büyük destek olduğunu aktaran Vali Yazıcı, sanayici ve işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyerek, şehrimizin daha çok kalkınması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti.
Balıkesir sanayisinin daha ileriye gitmesi adına gösterilen gayretlere destek olmaya çalıştıklarını aktaran Vali Yazıcı, "Hem sanayinin gelişmesine hem de istihdamın artmasına yönelik yeni projeler üretmeliyiz." dedi.
Vali Ersin Yazıcı´nın önderliğinde sanayiciler olarak şehrimizi ve ülkemizi daha yukarılara taşıma gayretinde olacaklarını belirten Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu´da ?Valimizin belirttiği gibi hep beraber Balıkesir´imizin daha ileriye ulaşması noktasında, himayeleri ile birlikte, gösterdikleri yolda çalışma azmimizi ortaya koyacak ve kazanan Balıkesir olacaktır. İlimizin ekonomik, ticari ve eğitim alanları başta olmak üzere her alanda gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz." diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli